socialMediaClosedBlock
SOMA_SVG
Vragen? Bel gerust (0341) 499450
Direct aanmelden

Machinisten Scholingsdagen

16 en 17 januari 2020

Actietarieven

hijskraanopleidingen

Neem een kijkje in de les bij de...

machinist wegenbouw

NIEUW!

Ben jij benieuwd naar onze organisatie?

Personeelstekort?

Samen op weg naar vakmanschap

NIEUW!

OPM gecombineerd met asbestherkenning

TCVT Bijscholing

Verloopt je certificaat bijna?

 

Per vakgebied

​  
Vind jouw opleiding

Werk aan uw toekomst met SOMA Bedrijfsopleidingen

Goed opgeleid aan het werk gaan, dat is wat SOMA Bedrijfsopleidingen al meer dan 70 jaar nastreeft. Onze aanpak is praktijkgericht opleiden, met een hoge mate van kwaliteit (CEDEO-erkend). Top instructeurs, klassikale lessen, kleine groepen, veel praktijk mogelijkheden en een diploma met grote waarde in het bedrijfsleven. Nieuw in het opleidings- en cursusaanbod bij SOMA Bedrijfsopleidingen is een reeks e-learning trainingen.   

VAK- EN KADEROPLEIDINGEN

Voor vak- en kaderopleidingen in de infra kunt u bij ons terecht. Klik hieronder voor het aanbod van opleidingen. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op: telefoonnummer 0341-499450.

HIJSOPLEIDINGEN

Heeft u interesse in een hijsopleiding? Wij bieden diverse opleidingen in de open inschrijving, maatwerk of in-company. U kunt ook bij ons terecht voor TCVT-gecertificeerde opleidingen.

Verontreinigde grond

Wat zijn de verschillen tussen werken in en met verontreinigde grond, DLP, R-DLP en de examentraining? Welke heb ik nodig?

CO2 prestatieladder

MVO, duurzaamheid en reductie van CO2-uitstoot zijn onderwerpen waar ieder bedrijf mee te maken heeft. Inefficiënt en ineffectief gebruik van machines kan leiden tot onnodig veel milieuvervuiling en onderhoudskosten.